Har du betalt til feil kontonummer?

Noen av våre kunder fikk en feilsendt e-post faktura i juni måned som inneholdt feil kontonummer. Hvis du har betalt til Norges Energi sitt kontonummer så vil beløpet automatisk overføres til din Skymobil faktura.

Hvis du er tidligere Hudya kunde og har betalt en Skymobil faktura til Hudya ditt kontonummer kan du kontakte Hudya på kundeservice@hudya.no så vil de kunne gjøre en tilbakebetaling til deg.