Kan jeg følge med på barnas forbruk?

Vi har lagt opp at at det skal være enkelt for foreldre å administrere barnas abonnement.

På Mine Sider og via Sky-appen kan du sperre tilpasse ulike tilleggstjenester, sperre for kjøp av datapakker og sperre for kjøp via SMS.

Vi har også et eget abonnement som er automatisk sperret for alle dyre tjenester - Barn 1GB.

Nyttig informasjon om mobilbruken til barn

Her finner du noen linker til ulike nettsteder som vi anbefaler å se på.

• barnevakten.no - Barnevakten er en fri og selvstendig ideell stiftelse som formidler fakta og råd om barn, unge og medier.
  • slettmeg.no - er en gratis råd– og veiledningstjeneste for deg som føler deg krenket på nett
  • Dubestemmer.no - er en nettressurs om personvern, nettvett og digital dømmekraft. Her finner du blant annet filmer, fagtekster og diskusjonsoppgaver.