Hvordan unngår jeg overforbruk av data?

Alle nye abonnement med over 500MB data aktiveres automatisk med tjenesten "Datakontroll" som forhindrer overforbruk av data. Når data er oppbrukt stoppes mobildata og du må bestille ekstra datapakker for å fortsette å bruke data.

Du kan skru av "datakontroll" på mine sider, men vi anbefaler og ha det på slik at du har mer kontroll over kostnadene på ditt abonnement.

Hvis du ikke har datakontroll koster det 0,99 pr MB, Makspris data 399,- pr måned og datahastighet stoppes etter 1GB.

Abonnementene Sky 0, Basis og Medium har ikke mulighet for Datakontroll.

Datavarling på SMS

Vi sender SMS varsel når pakken nesten er brukt opp + et varsel når inkludert data for måneden er oppbrukt. Merk: denne SMS’en er ment som en kostnadfri tjeneste og er ingen garanti, da forsinkelser kan oppstå i nettverket til Telenor.

Sky 0 og Basis abonnementene har ikke SMS varsling da disse ikke har data inkludert.