Hvordan unngår jeg overforbuk av data for barn?

Alle nye abonnement med over 500MB data  aktiveres automatisk med tjenesten "Datakontroll" som forhindrer overforbruk av data. Når data er oppbrukt senkes hastigheten til 40kbps (strupes) og du må bestille ekstra datapakker for å fortsette å bruke data.

Hvis du ikke har datakontroll koster det 0,99 pr MB, Makspris data 399,- pr måned og datahastighet reduseres til 40kbps (strupes) etter 1GB.

Abonnementene Sky 0, Basis og Medium har ikke mulighet for Datakontroll.

Datavarling på SMS

Vi sender SMS varsel når pakken nesten er brukt opp + et varsel når inkludert data for måneden er oppbrukt. Merk: denne SMS’en er ment som en kostnadfri tjeneste og er ingen garanti, da forsinkelser kan oppstå i nettverket til Telenor.

Sky 0 og Basis abonnementene har ikke SMS varsling da disse ikke har data inkludert.