Hvorfor er jeg belastet for «Kjøp av tjenester, eks. parkering og donasjoner»

«Kjøp av tjenester, eks. parkering og donasjoner» gjelder kjøp av tjenester og produkter hvor du har valgt å betale for med SMS.

Dette kan være alt fra parkering, stemmegiving, bussbilletter, donasjoner til veldedige organisasjoner, ringetoner eller betaling for annonser.

Det er mange ulike leverandører av innholdstjenester. For å få oversikt på dine betalinger kan du enkelt logge inn på nettsidene til Strex. Her finner du informasjon om hva du har betalt for og hvilken leverandør som har levert tjenesten.

Merk! Noen ganger står du registrert med en løpende avtale (abonnement) på en innholdstjeneste. Hvis du ønsker å stoppe dette sender du kodeord STOPP til det nummeret leverandøren bruker.

Hvis du er uenig eller usikker på beløpet som er belastet kan du kontakte leverandøren direkte, eller Strex. De vil kunne hjelpe deg videre og svare på spørsmål om selve tjenesten.