Hva er prisen ombord på skip?

Det er veldig kostbart å bruke mobilen på ferger og andre skip.

De fleste Skip som seiler til og fra Norge bruker MCP Norway nettet. Du finner oversikt på alle priser her

NB! Det vil stå MCP øverst i venstre hjørne på mobilen din hvis du er koblet til skipets nett. For å unngå høye kostnader anbefaler vi å slå av mobildata på båten. Hvis du er nærme land kan du manuelt velge Telenor som nett for å unngå at mobilen din automatisk kobler seg til båtens nett.