Jeg har glemt PIN-koden, hva gjør jeg?

PIN-koden finner du i ditt velkomstbrev og på rammen som kom med SIM-kortet. Du finner også opprinnelig PIN-kode på Mine Sider.

Hvis du har endret til en selvvalgt PIN-kode kan du bruke PUK-koden til å sette en ny PIN-kode. PUK-koden finner du i ditt velkomstbrev, på rammen SIM-kortet kom med, eller på Mine Sider.

Hvis du ikke får tak i PUK-koden kontakt kundeservice på kundeservice@skymobil.no.

Endre PIN-koden ved å bruke PUK-kode

Gjelder alle mobiler.

PIN koden kan også endres ved å taste PIN-koden feil 3 ganger.

1. Tast PIN-koden feil 3 ganger
  2. Deretter bli du bedt om å taste PUK-koden - tast inn denne
  3. Velg deretter ny ønsket PIN-kode
  4. Bekreft ny PIN-kode
  5. Da er PIN-koden endret!