Tvilling-SIM

Med Tvilling-SIM får du et ekstra SIM-kort som brukes i en ekstra mobiltelefon, eller i enkelte biler som støtter dette.

Begge SIM-kort vil vise samme mobilnummer ved utgående samtaler, og det vil ringe samtidig på begge.

Du kan bestemme om du ønsker at innkommende SMS og MMS skal sendes til begge mobilene - og dette kan du sette opp på denne siden. Når du logger inn for første gang så kan du opprette en ny bruker med mobilnummeret ditt.

Tvilling-SIM kortet har et eget nummer, men dette brukes kun når du sender og mottar MMS eller bruker innholdstjenester. Det er ikke mulig å ringe inn til dette nummeret, og vedkommende vil få en talebeskjed som henviser til ditt mobilnummer.

Tvilling-SIM koster 29,- /mnd og 149,- i etablering og kan bestilles enkelt på Mine Sider.