Jeg har problemer med å sende/motta SMS

Jeg kan ikke sende SMS

1. Slå telefonen av og på og prøv igjen. Dette løser ofte problemet.
  2. Test om det fungerer å sende til andre mobilnumre, da det kan være feil hos mottaker.
  3. Prøv SIM-kortet ditt i en annen telefon, og test et annet SIM-kort i din telefon.
    • Følger problemet telefonen din? Da bør du levere denne på service.
    • Følger problemet SIM-kortet ditt? Ta kontakt med oss på kundeservice

Har du iPhone? Noen ganger så ligger problemet med iMessage - så forsøk å skru av iMessage hvis du har en iPhone

Jeg mottar ikke SMS

1. Slå telefonen av og på og prøv igjen. Dette løser ofte problemet.
  2. Prøv SIM-kortet ditt i en annen telefon, og test et annet SIM-kort i din telefon.
    • Følger problemet telefonen din? Da bør du levere denne på service.
    • Følger problemet SIM-kortet ditt? Ta kontakt med oss på kundeservice

Har du riktig SMS-meldingssentral på mobilen?

Noen ganger så kan det henge igjen innstillinger fra en tidligere operatør på mobilen. Da er det greit å sjekke at SMS-meldingsentral nummeret stemmer.

Sjekke at meldingsentral nummeret er satt til 0047 900 02 100

iPhone

Åpne den grønne telefonappen. Tast inn: *5005*7672*+4790002100# og trykk ring – Kontroller/endre nummer til meldingssentral

Samsung

Åpne SMS - Innstillinger -> Flere innstillinger -> Tekstmeldinger -> Meldingssenter -> Kontroller/endre nummer til meldingssentral

Huawei

Åpne SMS -> Innstillinger -> Avansert -> SMS-senternummer -> Kontroller/endre nummer til meldingssentral