Kan jeg bestille abonnement til Barn?

Ja, det går fint. Du kan bestillt på vanlig måte på her

Du vil bli oppført som Juridisk eier, og barnet vil stå som bruker av abonnementet.

• Du kan samle flere abonnement på samme avtale og samme faktura.
  • Du får full oversikt for hele familien oversikt på Mine Sider og i Sky-appen.
  • Du kan selv styre hvilke tjenester/numre ditt barn skal ha tilgang til

Tips: Vi har også et eget abonnement som er tilpasset Barn - Barn 1GB. Denne koster kun 99,- pr måned og er automatisk sperret for alle ekstra tjenester og til dyre numre. Abonnement kan brukes av barn under 13 år.