Hvordan setter jeg opp AvtaleGiro?

AvtaleGiro er en tjeneste for automatisk betaling av dine faste regninger. Det vil si at banken sørger for at regningene betales direkte fra din konto på forfallsdato.

Du beholder full oversikt og kontroll over regningene dine, selv om trekkene gjøres automatisk av banken. Dette fordi du kan motta et varsel før pengene trekkes på konto. Varselet viser spesifisert beløp og dato for betaling.

Du kan ha AvtaleGiro i kombinasjon med eFaktura hvis du ønsker.

Slik setter du opp AvtaleGiro i din nettbank

• Når du har betalt din første regning fra Skymobil så vil du få opp forslag om å sette opp Avtalegiro.
  • Du kan opprette AvtaleGiro manuelt ved å bruke de første 8 sifrene i KID nummeret på din faktura fra Skymobil.