Hvordan setter jeg opp eFaktura?

Med eFaktura kommer regningen ferdig utfylt til nettbanken din, om du ønsker det på mobil, pc eller nettbrett. I tillegg kan du aktivere eFaktura mottak i Vipps appen.

Sett opp eFaktura i din nettbank

Den enkleste måten å registrere eFaktura på er i nettbanken din.

• Om du i din nettbank har akseptert vilkår for å motta eFaktura fra alle organisasjoner som tilbyr dette, inngås avtaler automatisk.
  • Når du har betalt din første regning fra Skymobil så vil du få opp forslag om å sette opp eFaktura avtale
  • Du kan opprette eFaktura manuelt ved å bruke eFaktura referansen - dette er de første 8 sifrene i KID nummeret på din faktura fra Skymobil.