Når blir mitt nye abonnement aktivert?

Når du bestiller abonnement hos oss setter vi automatisk en dato for aktivering cirka 10 dager frem i tid. Dette er for å sikre at du mottar SIM-kortet i posten før overføringen fra nåværende operatør. SIM-kortet tar mellom 3-5 dager før det ankommer i din postkasse.

Vi sender deg en SMS kort tid etter din bestilling er bekreftet, og du kan bruke SIM-kortet fra din nåværende operatør helt opp til tidspunktet for aktivering.

Data og Tvilling-SIM

Har du bestilt ekstra Data eller Tvilling-SIM så vil disse aktiveres samtidig som ditt hovednummer.

Nytt nummer

Hvis du har bestilt nytt mobilnummer så er denne klar til når SIM-kortet ankommer i posten.

Mobil bredbånd

Ditt mobile bredbånd er ferdig aktivert når SIM-kortet ankommer i posten