Må jeg si opp mitt nåværende abonnement selv?

Nei, du trenger ikke å si opp ditt abonnement hos nåværende mobiloperatør.

Velger du å beholde ditt eksisterende nummer så vil abonnementet sies opp automatisk samme dag som du bytter til Skymobil.

Har du bindingstid hos nåværende mobiloperatør så står ikke Skymobil ansvarlig for bruddgebyr. De fleste privatabonnement har ikke lengre bindingstid, og det er oftest bedriftsabonnement som har dette.

NB! Hvis du bestiller nytt mobilnummer eller Mobilt bredbånd hos oss, så må du si opp eventuelle tidligere abonnement selv.