Internett til hytta, camping eller båt?

Skymobil gir deg 2 muligheter for å koble opp internett på ditt feriested.

Mobilt bredbånd

Med mobilt bredbånd får du et eget SIM-kort som kan brukes i nettbrett eller 4G-ruter.

Bare bruk abonnementet har ingen fast månedspris eller etablering og du betaler kun for det du bruker. Dette passer perfekt når du oppholder deg på feriestedet noen måneder i året. Du får Full Telenor 4G-dekning, som ofte er tilgjengelig på mange feriesteder.

Du slipper å betale fast månedspris i månedene du er hjemme, og du betaler en god pris når du bruker nettet i ferien. Vi anbefaler å bestille en god 4G-ruter, og du vil etterhvert kunne bestille dette hos Skymobil.

Når du er i gang så vil SIM-kortet stå på feriestedet til du er tilbake, og du trenger ikke å bestille nytt abonnement hver gang du skal på ferie.

Se full prisoversikt på Mobilt bredbånd her

Data-SIM

I noen tilfeller kan det være like greit å dele internett fra ditt abonnement med Data-SIM. Prisen er 29,- /mnd og 149,- i etablering.

Du kan lese mer om Data-SIM her