Data-SIM

Med Data-SIM får du et ekstra SIM-kort for databruk. Den knyttes opp mot et ønsket mobilnummer, og lar deg dele data fra samme abonnement til andre enheter. Dette kan f.eks være nettbrett eller 4G-ruter til hytta, camping eller båten. Data-SIM fungerer også andre smart-enheter som bruker mobildata, f.eks i biler, ovner, alarmer osv.

Du kan ha opptil 2 data-SIM på samme mobilnummer, og fra 1. september 2020 vil du kunne ha opptil 6 data-SIM på samme nummer.

Data-SIM koster 29,- /mnd og 149,- i etablering og kan bestilles enkelt på Mine Sider.