Hvordan bestiller jeg eSIM?

Slik bestiller du eSIM:

1. Du kan bestille eSIM fra 1. september 2020. Kontakt oss på kundeservice@skymobil.no for å bestille.
  2. Vi bestiller for deg, og du får tilsendt e-post med QR-kode. Denne koden brukes til å aktivere eSIM.

Har du Samsung Galaxy Watch?

1. Du kan bestille eSIM fra 1. september 2020. Kontakt oss på kundeservice@skymobil.no for å bestille.
  2. Vi bestiller for deg, og du får tilsendt e-post med QR-kode. Denne koden brukes til å aktivere eSIM.
  3. Last ned Galaxy Wearable-appen på mobilen (fra Google Play eller Samsung Galaxy Watch-appen via App Store).
  4. Koble klokken til mobilen via bluetooth.
  5. Følg oppsettet i appen, og godkjenn tillatelser.
  6. Skann QR-koden.
  7. Klokken skal da være klar til bruk med eSIM

Har du Apple Watch?

Vår eSIM løsning støtter per i dag ikke Apple Watch. Dette er fordi Apple foreløpig kun har valgt å godkjenne Telenor og Telia på eSIM for sine klokker. Vi er i dialog med Apple om dette, og håper å kunne bli godkjent her i løpet av 2020.