eSIM med Samsung Galaxy Watch

Slik bestiller du og setter opp eSIM med Samsung Galaxy Watch:

Du trenger et tvilling eSIM for at klokken skal fungere uten at telefonen er i nærheten.

Før du starter: Det sendes en bekreftelseskode på SMS til ditt mobilnummer, så du må ha mobilabonnementet tilgjengelig.

Hvis du har et fysisk Tvilling-SIM fra før så vil denne slutte å fungere samtidig som eSIM aktiveres.

1. Logg deg inn på Min Side på skymobil.no.
  2. Velg SIM kort
  3. Under Tvillingsimkort, trykk på Valg, og velg Aktiver eSIM.
  4. Deretter følger du veiledningen som kommer opp. I veiledningen velger du "Android smartklokke".
  5. Du får en bekreftelse på SMS når det er klart, og det sendes en QR kode til din e-post. Når eSIM er aktivert kan du hente ned QR koden fra Min Side også.
  6. Last ned Galaxy Wearable-appen på telefonen via Google Play eller Samsung Galaxy Watch-appen via App Store, og koble klokken til mobilen via bluetooth
  7. Følg oppsettet i appen, godkjenn tillatelser, og skann QR-koden. Du er nå klar til å ta klokken med eSIM i bruk!

Klokken vil fungere med bluetooth hvis telefonen er nærmere enn 10 meter, hvis telefonen er lengre unna eller avslått så vil tvilling SIM kortet i klokken virke.