Har du Samsung Galaxy Watch?

Vårt eSIM støtter Samsung Galazy Watch og vil være tilgjengelig for bestilling fra 1. september 2020.

Slik bestiller du og setter opp eSIM med klokken:

1. Du kan bestille eSIM fra 1. september 2020. Kontakt oss på kundeservice@skymobil.no for å bestille.
  2. Vi bestiller eSIM til deg, og du får tilsendt e-post med QR-kode. Denne koden brukes til å aktivere eSIM.
  3. Last ned Galaxy Wearable-appen på mobilen (fra Google Play eller Samsung Galaxy Watch-appen via App Store).
  4. Koble klokken til mobilen via bluetooth.
  5. Følg oppsettet i appen, og godkjenn tillatelser.
  6. Skann QR-koden.
  7. Klokken skal da være klar til bruk med eSIM