Generell informasjon om eSIM

Med eSIM kan du aktivere dine enheter uten et fysisk SIM-kort. eSIM står for "embedded sim" og fungerer likt som et vanlig SIM-kort. Forskjellen er at du slipper å styre med den lille brikken, da eSIM er bygget inn i selve enheten din (for eks mobil, smartklokke). Vi regner med at eSIM vil bli standarden på de fleste mobiler og enheter hvis vi ser noen år frem.

Allerede i dag kan du bruke eSIM til mange enheter, og med Skymobil kan du bestille dette til mobiler, Samsungklokker, og enkelte andre enheter.

eSIM som tvilling sim-kort

Det er mulig å ha eSIM som både hoved SIM-kort eller ekstra tvilling SIM-kort. eSIM tvilling har samme pris som et vanlig tvilling SIM-kort, 29,- /mnd, og 149,- i etablering.

Foreløpig ikke støtte for BankID med eSIM

Dessverre har ikke BankID på mobil støtte for eSIM per i dag, men BankID jobber med en alternativ løsning for innlogging. Vi vil sende informasjon om dette så snart vi vet mer fra BankID.

Slik bestiller du eSIM

Du kan bestille eSIM ved å logge inn på Min Side på skymobil.no.

Har du Apple Watch?

Vår eSIM løsning støtter per i dag ikke Apple Watch. Dette er fordi Apple foreløpig kun har valgt å godkjenne Telenor og Telia på eSIM for sine klokker. Vi er i dialog med Apple om dette, og håper å kunne bli godkjent her i løpet av 2020.