WiFi-Tale

Noen ganger kan vi oppleve at dekningen ute er tipp-topp, mens dekningen inne er hakkete, eller SMS'er blir forsinket.

WiFi Tale løser ofte disse problemene, og du får full innendørsdekning ved å koble til din WiFi forbindelse.

Hvis du flytter på deg og ikke lenger er innenfor rekkevidde for Wifi kobles mobilen automatisk over på 4G-nett igjen.

WiFi-Tale er kostnadsfritt og skrus på via mobilen din.

For å aktivere WiFi-Tale trenger du å skru på dette på mobilen din:

Iphone

Innstillinger --> Telefon --> WiFi anrop --> Skru på

Samsung

Innstillinger --> WiFi anrop --> Skru på.
Mobilen vil spørre om "WiFi foretrukket", og da kan du velge dette.

Sony

Innstillinger --> Mer --> WiFi anrop --> Skru på.
Mobilen vil spørre om "WiFi foretrukket", og da kan du velge dette.

Hvilke telefoner støtter WiFi-tale?

Du finner oversikt på telefoner som støttes her