Full Telenor-dekning

Som Skymobil kunde bruker du et av verdens mest moderne mobilnett gjennom Telenor.

Alle mobiloperatører som bruker Telenors nett får den samme dekningen. Du får dermed like god dekning fra oss som du ville fått ved å være kunde hos Telenor.

Fri fart

Det er ingen begrensning på farten når du bruker data hos oss. Du vil kunne oppnå hastigheter på opptil opptil 300Mbit/s, men normalt vil de fleste oppnå rundt 100Mbit/s.

4G-Tale

4G-tale gir deg krystalklare samtaler. Tjenesten er aktivert på alle våre abonnement og er kostnadfri.

Du trenger en mobil som støtter 4G-Tale for bruke tjenesten. Du finner oversikt på telefoner som støttes her

WiFi-Tale

Med WiFi Tale får du full innendørsdekning. Dette kan gi deg bedre dekning der hvor mobilnettet er ustabilt, for eksempel grunnet tykke vegger eller i kjelleren. WiFi-Tale er kostnadsfritt og skrus på via mobilen din.

Du finner oversikt på telefoner som støtter WiFi-tale her